آیا شما علاقه مند به یادگیری استراتژیهای کمک به مدیریت استرس هستید؟

برنامه مسیرهای رفاه پناهندگان (PRW) باز است
ما در حال انجام یک پروژه تحقیقاتی هستیم تا بفهمیم چگونه می‌توانیم به پناهندگان کمک کنیم که با استرس مقابله کنند. ما می‌خواهیم بدانیم آیا یک برنامه کوتاه که توسط سازمان صحی جهانی توسعه یافته است، به پناهندگان کمک می‌کند که با گذشت زمان احساس بهتری داشته باشند.

مشارکت در این برنامه شامل 3 فعالیت می شود:
  • شرکت در یک برنامه کوتاه که در آن شما یک کتابچه کار تصویری و فایل‌های صوتی دریافت خواهید کرد تا به شما در یادگیری استراتژی‌های مدیریت استرس کمک کند.
  • شرکت در تماس‌های منظم زوم یا واتساپ برای پاسخ به سوالاتی درباره وضعیت سلامتی شما.
  • تکمیل کردن نظرسنجی‌های آنلاین کوتاه، که به عنوان 'دفتر خاطرات روزانه' نامیده می‌شود، توسط یک اپلیکیشن در موبایل تان.

کل پروسه به مدت 9 هفته طول می‌کشد.

شرکت‌ کنندگان به عنوان نشانه‌ای از قدردانی برای تکمیل هر فعالیت، کوپن‌های خرید اندومارت دریافت خواهند کرد.

این برنامه در حال حاضر تنها برای پناهندگانی هستند که:
  • بالای 18 سال عمر دارند
  • می‌توانند به زبان فارسی/دری صحبت کرده و بخوانند
  • در جاکارتا یا اطراف آن زندگی می‌کنند (مثلا در شهرهایی مانند تنگرنگ، دپوک، بکاسی و بوگور)
  • استرس را تجربه می‌کنند
این برنامه فقط برای یک نفر از هر خانواده در دسترس است.

چگونه می توانم شرکت کنم؟

قبل از شرکت در برنامه PRW، شما نیاز دارید که یک فرم آنلاین را تکمیل کنید تا به ما کمک کند تعیین کنیم آیا این برنامه برای شما مناسب است یا خیر. تکمیل فرم آنلاین حدود 5 دقیقه وقت می‌گیرد. پس از آن، بستگی به جواب های تان، ممکن است با شما از طریق تلفن تماس بگیریم و چند سوال دیگر بپرسیم تا بررسی کنیم که آیا شما برای این مطالعه تحقیقاتی واجد شرایط هستید یا خیر.

هیچ اشکالی ندارد اگر تصمیم بگیرید که شرکت نکنید. همچنین هر وقت که خواستید، می توانید نظر خود را تغییر داده و مشارکت خود را متوقف کنید. اطلاعات و جواب های شما محرمانه نگه داشته می‌شوند و با هیچ کس خارج از تیم PRW به اشتراک گذاشته نمی‌شوند.

اگر به شرکت در برنامه PRW علاقه‌مند هستید، لطفاً با کلیک بر روی لینک زیر و تکمیل فرم آنلاین، علاقه‌مندی خود را ثبت کنید.
 

سوالاتی که اغلب پرسیده می شوند:

+ برنامه PRW چیست؟

بودن به عنوان یک پناهنده ممکن است بسیار سخت و استرس‌ زا باشد. ما یک پروژه تحقیقاتی را انجام می‌دهیم تا بفهمیم چگونه می‌توانیم به پناهندگان کمک کنیم که با استرس کنار بیایند. ما می‌خواهیم بدانیم آیا یک برنامه‌ کوتاه که توسط سازمان صحی جهانی توسعه یافته است، به پناهندگان کمک می‌کند که با گذر زمان احساس بهتری داشته باشند. این اطلاعات به ما کمک می‌کند تا دیگر پناهندگانی که درگیر استرس هستند، را بهتر پشتیبانی کنیم.

+ کی برنامه PRW را اداره می‌کند؟

برنامه PRW یک پروژه تحقیقاتی است که توسط محققان از دانشگاه نیو ساوت ولز (در استرالیا) به همکاری با شرکای اندونزیایی از جمله سوآکا و دانشگاه گادجه مادا، به همراه مشاوران جامعه پناهندگان اجرا می‌شود.

+ چه کسی می تواند در برنامه PRW شرکت کند؟

این برنامه در حال حاضربرای پناهندگان بزرگسالی که:
  • می‌توانند به زبان فارسی/دری صحبت کرده و بخوانند
  • در جاکارتا یا اطراف آن زندگی می‌کنند (مثلا در شهرهایی مانند تنگرنگ، دپوک، بکاسی و بوگور)
  • استرس را تجربه می‌کنند
این برنامه فقط برای یک نفر از هر خانواده در دسترس است.

+ شرکت در این برنامه شامل چه چیزی می شود؟

اگر با شرکت دراین پروژه تحقیقاتی موافق و واجد شرایط در آن باشید، از شما خواسته می شود تا چندین فعالیت‌ها را انجام دهید. کل پروسه به مدت 9 هفته طول می‌کشد. تمامی فعالیت‌ها توسط کارمندان پناهندگانی آموزش‌ دیده در تیم PRW ارائه شده و تمامی قرار ملاقات‌های شما با استفاده از تلفن یا کامپیوترتان از طریق واتساپ یا زوم انجام می‌شود.

مشارکت در این برنامه شامل 3 فعالیت می شود:
  • شرکت در یک برنامه کوتاه که در آن شما یک کتابچه کار تصویری و فایل‌های صوتی دریافت خواهید کرد تا به شما در یادگیری استراتژی‌های مدیریت استرس کمک کند
  • شرکت در مصاحبه‌ها (از طریق زوم) که در آن از شما سوالاتی درباره سابقه، تجارب، صحت روان و سلامتی تان پرسیده می شود. شما چهار مصاحبه خواهید داشت، یک‌ بار در هر سه هفته.
  • تکمیل کردن نظرسنجی‌های آنلاین کوتاه، که به عنوان 'دفتر خاطرات روزانه' نامیده می‌شود، توسط یک اپلیکیشن در موبایل تان.

جواب های شما محرمانه می مانند و با هیچ کس خارج از تیم تحقیقاتی ما به اشتراک گذاشته نمی‌شوند.

+ فایده های شرکت در این پروژه تحقیقاتی چیست؟

این برنامه ممکن است به شما کمک کند تا استرس خود را مدیریت کرده و سلامتی خود را بهبود بخشید. همچنین، ما قصد داریم از حاصل اطلاعات این تحقیق برای بهتر درک کردن چگونگی پشتیبانی از سلامتی پناهندگان و پناهجویان در اندونزی استفاده کنیم. با به دست آوردن چنین دانشی، ما می‌خواهیم ارائه‌ دهندگان خدمات و سازمان‌ دهندگان سیاست را آگاه کنیم و آن‌ها را تشویق به ارائه پشتیبانی بهتر برای پناهندگان در شرایط مشابه نماییم. بنابراین، شرکت شما در این پروژه تحقیقاتی بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است.

همچنین به عنوان نشانه‌ای قدردانی برای تکمیل هر فعالیت، شما کوپن‌های خرید اندومارت دریافت خواهید کرد.

+ من سوالات بیشتری دارم، با چه کسی می توانم تماس بگیرم؟

شما می توانید مستقیم از طریق پیام واتساپ و یا ایمیل زیر با ما در تماس شوید.

6285215545185+

prw@unsw.edu.au

+ چگونه می‌توانم درباره پروژه‌های تحقیقاتی آینده مطلع شوم؟

اگر برای این برنامه واجد شرایط نیستید، اما همچنان علاقه‌مند به پروژه‌های ما هستید، لطفاً علاقه‌مندی خود را با کلیک بر روی لینک زیر و تکمیل فرم آنلاین ثبت کنید. اگر یک پروژه در آینده شروع شد، با شما تماس خواهیم گرفت.

برای ثبت علاقه‌مندی خود در پروژه‌های آینده کلیک کنید

The Pathways to Refugee Wellbeing (PRW) Program is open.

We are doing a research project to learn how to help refugees cope with stress. We want to find out if a short program developed by the World Health Organisation helps refugees feel better over time. 

Taking part involves 3 activities:  

  • Participating in a short program where you will receive an illustrated workbook and audio files to help you learn strategies to manage stress.
  • Attending interviews (over Zoom) to answer questions about your well-being. 
  • Completing brief online surveys, called ‘Daily Diaries’, on an app on your phone. 
This program is currently available for refugees who: 
  • Are 18 years or older
  • Can speak and read in Farsi 
  • Live in, or near, Jakarta (such as living in cities like Jakarta, Tangerang, Depok, Bekasi and Bogor) 
  • Are experiencing stress

Am I eligible?

You need to be able to speak and read in Farsi to be eligible for this program. This is because all the program materials are in Farsi, and all the PRW staff are Farsi-speakers. If this is you, you can register your interest to participant in the current PRW Progam clicking the link below.

We hope to run more research projects in the future, that are open to refugees and asylum seekers from multiple different language backgrounds.  If you are not eligible for the current program, but you are still interested in our work, you are very welcome to register your interest by clicking on this link and filling out the online form. We will contact you if a future project opens.